Diplom delas ut till 61 matprodukter på mässan Mitt Kök i höst

2015/07/09

Intresset för kök och matlagning växer sig allt större. Och det kan man se tydligt på mat- och köksmässor som Mitt Kök, som hålls årligen i Stockholm och Göteborg. Varje år delar arrangörerna ut priser, bland annat till de bästa nya matprodukterna som kommit på marknaden under året. Nu har Husmansbord i Grythyttan provat livsmedel från hela Sverige och 61 produkter från 37 företag kommer att belönas med Husmansbords-diplom.

Sammanlagt innehöll årets provningar över 120 produkter

- Vi möter genomgående väldigt god kvalitet, och människorna bakom alla dom här fina produkterna har all anledning att vara stolta över det som produceras, säger Pelle Agorelius som driver Husmansbord tillsammans med sin fru.

Produkter som belönas med ett diplom från Husmansbord kommer automatiskt bli nominerade till utmärkelsen Sveriges bästa landskapsmat, vilka kommer delas ut under våren 2016.

Hela listan över vinnare från årets prövning går att läsa i pressmeddelandet från Pelle Agorelius här:

http://www.mynewsdesk.com/se/pelle-agorelius-ab/pressreleases/vinnande-svensk-landskapsmat-fraan-jokkmokk-i-norr-till-lund-i-soeder-61-produkter-fraan-37-foeretag-vinner-diplom-i-jakten-paa-sveriges-baesta-1188057