Handla begagnad lyxinredning på nätet via ny site

2015/07/17

Webbsidan Feel for brands är en andrahandsmarknad för märkesvaror. Här kan du både köpa och sälja möbler, inredning, prydnader, kläder, smycken och mycket annat. Men du får bara sälja om varorna är i gott skick, av god kvalitet och tillhör ett högt ansett märke – vilket är en skön garanti för dig som köper.

Sidan är startad av Malin Schönberg från Hallstahammar. Hon upplevde att det var svårt att hitta varor av bra märke och hög kvalitet via de mest populära marknadsplatserna. Bland annat för att det ofta var dåliga bilder på varorna, och dålig information om huruvida varan ens fanns kvar. Därför startade hon siten för att skapa en marknadsplats med utgallrade annonser för exklusiva varumärken.

– Det finns otroligt många märkessajter i dag som går jättebra. Men vart tar alla dessa varor som säljs vägen? Det är dags att de märkes-saker som ligger i garderober och glöms bort får ett andra liv, säger Malin Schönberg till vlt.

För att kunna konkurrera med etablerade andrahandsmarknader som Blocket har hon valt att utforma sidan mer som en modesite. Det går inte att lägga upp annonser på vilka varor som helst, utan det ställs stora krav på kvalitet och säkerhet på alla produkter.

- Jag vill få bort den här känslan av att det finns alldeles för mycket saker som man inte är intresserad av, säger hon.

Spännande initiativ, och en bra webbplats att känna till när man letar efter något lyxigt i andrahand.

För mer inredning på nätet, läs: Hitta belysning och tillbehör på nätet enkelt och smidigt.

Bilden är lånad från Feel for Brands facebooksida.